Djelatnici

Naši znanstvenici bili su među najboljim studentima, a sada su vrhunski stručnjaci u svom području. Oni su visokomotivirani profesionalci koji kontinuirano napreduju kroz znanstveni i mentorski rad. Raditi u Genosu znači biti uključen u razvoj proizvoda i usluga koji zaista mogu učiniti pozitivnu razliku u kvaliteti života pojedinca i zajednice.

Stjecanje iskustva i kompetentnosti niije ograničeno samo na naš laboratorij pa se zaposlenici Genosa kontinuirano usavršavaju i profesionalno napreduju i u inozemnim laboratorijima naših partnerskih institucija i tvrtki. Stalno smo prisutni na svim relevantnim kongresima i drugim stručnim skupovima kao predavači ili sudionici te na taj način pratimo najnovija dostignuća u znanosti.

Ugodno radno okruženje i stalna mogućnost profesionalnog napredovanja čine Genos izrazito privlačnim mjestom za rad. To je 2013. godine prepoznao i ugledni znanstveni časopis "The Scientist" kada je Genos proglasio "najboljim mjestom za rad istraživača na svijetu" prepoznavši ga kao mjesto gdje znanstvenici vole raditi i osjećaju se cijenjeno. Stoga ne čudi da se u Genosu uvijek može čuti više stranih jezika, jer kod nas kao sudionici na projektima gostuju brojni strani znanstvenici, obogaćujući naš tim svojim iskustvima i znanjima.