Djelatnici

Naši znanstvenici bili su među najboljim studentima, a sada su vrhunski stručnjaci u svojim područjima. Oni su visokomotivirani profesionalci, koji kontinuirano napreduju kroz znanstveni i mentorski rad. Raditi u Genosu znači biti uključen u razvoj proizvoda i usluga koji zaista mogu učiniti pozitivnu razliku u kvaliteti života pojedinca.

Stjecanje iskustva i kompetentnosti nikako nije ograničeno samo na naš laboratorij. Zaposlenici Genosa kontinuirano se usavršavaju i profesionalno napreduju i u inozemnim laboratorijima naših partnerskih institucija i tvrtki. Osim toga, stalno smo prisutni na svim relevantnim kongresima i drugim stručnim skupovima kao predavači ili sudionici. Na taj način pratimo najnovija dostignuća u znanosti, što omogućava razvoj vrhunskih proizvoda i usluga.

Ugodno radno okruženje i stalna mogućnost profesionalnog napredovanja čini Genos izrazito privlačnim mjestom za rad. To je 2013. prepoznao i ugledni časopis "The Scientist" kada je proglasio Genos "Najboljim mjestom za rad," gdje znanstvenici vole raditi i osjećaju se cijenjeno. Stoga ne čudi da se u Genosu uvijek može čuti više stranih jezika, jer kod nas gostuju kao sudionici na projektima brojni strani znanstvenici, obogaćujući naš tim svojim iskustvima i znanjima.