Tvrtka Genos

Osnovan kao akademski startup 2007. godine, Genos je prvi privatni DNA laboratorij u regiji i jedna od vodećih znanstvenih institucija u Hrvatskoj u području analize DNA te vodeći u svijetu u analizi glikana.

Znanstvena istraživanja u području glikobiologije dovela su do značajnih internacionalnih suradnji s brojnim svjetski poznatim institucijama u kojima je Genos ravnopravni partner unutar velikih konzorcija. DNA laboratorij tvrtke Genos bavi se razvijanjem visokokvalitetnih proizvoda u području humane i animalne genetike.

Iznimni znanstveni i poslovni rezultati znače i veliki rast tvrtke u smislu ljudi i djelatnosti, pa je tako krajem 2014. godine osnovan Genos DNA Laboratorij d.o.o., nova tvrtka koja je isključivo fokusirana na razvoj proizvoda i usluga za privatne klijente i institucije.

Prateći najnovije trendove u području genetike, poslovna strategija Genos DNA laboratorija uz plasman postojećih testova na tržište, razvoj je novih testova koji će pomoći u smanjivanju rizika od bolesti i poboljšanju kvalitete života, a sve s predznakom personalizirane medicine.

         

Naziv tvrtki:               Genos DNA laboratorij d.o.o.                Genos d.o.o. za vještačenje i analizu   
Adresa sjedišta:   Hondlova 2/11, 10000 Zagreb   Vatrogasna 112, 31000 Osijek
OiB:   82496504304   17560201884
 
Adresa dostave robe i računa je zajednička: Hondlova 2/11, IV kat, 10000 Zagreb