Analitički DNA laboratorij

Razvojem genetike otkriveno je da geni nose vrlo korisne informacije za život čovjeka. Vjerojatno najvažnija primjena znanja o genima je u medicini gdje su geni našli svoju ulogu u očuvanju i vraćanju zdravlja. Analizom gena moguće je ne samo otkriti već postojeće bolesti, nego i utvrditi postoji li predispozicija za razvoj neke bolesti. Nova istraživanja pokazuju da naš genski ustroj određuje i koja nam prehrana odgovara te na koji način bismo trebali vježbati. Stoga poznavanje vlastitih gena može pomoći u prevenciji bolesti, u određivanju vlastitog stila života, u boljem poznavanju vlastitog tijela i donošenju nekih važnih životnih odluka.

Genos DNA laboratorij ima moderan i stručan DNA laboratorij u kojem na brz i povjerljiv način možete doći do traženih informacija – od spola nerođenog djeteta, otkrivanja kromosomskih poremećaja do saznanja o riziku za nastanak krvnog ugruška.

Prateći domaće i svjetske potrebe i trendove, svoju ponudu stalno obogaćujemo novim DNA analizama i uvodimo najnovije tehnologije dijagnosticiranja. U tom smislu, Analitički DNA laboratorij isto tako nudi analizu animalne DNA, točnije utvrđivanje spola ptica.


Povjerljivost podataka: Rezultati svakog provedenog testiranja su strogo povjerljivi. Biološki uzorci dostavljeni na analizu DNA se nakon provedene analize uništavaju, a svi računalni zapisi se brišu 5 godina nakon izdavanja rezultata. U tom periodu može se zatražiti kopija izdanog rezultata, isključivo uz osobni pisani zahtjev naručitelja analize.