Djelatnici

Naši djelatnici bili su među najboljim studentima, a sada su vrhunski stručnjaci u svom području. Oni su visokomotivirani profesionalci koji kontinuirano napreduju kroz znanstveno i stručno usavršavanje. Raditi u Genosu znači biti uključen u razvoj proizvoda i usluga koji zaista mogu učiniti pozitivnu razliku u kvaliteti života pojedinca i zajednice.

Stjecanje iskustva i kompetentnosti nije ograničeno samo na naš laboratorij pa se zaposlenici Genosa kontinuirano usavršavaju i profesionalno napreduju i u inozemnim laboratorijima naših partnerskih institucija i tvrtki. Stalno smo prisutni na svim relevantnim kongresima i drugim stručnim skupovima kao predavači ili sudionici te na taj način pratimo najnovija dostignuća u znanosti.

Ugodno radno okruženje i stalna mogućnost profesionalnog napredovanja čine Genos izrazito privlačnim mjestom za rad. To je 2013. godine prepoznao i ugledni znanstveni časopis “The Scientist” kada je Genos proglasio “najboljim mjestom za rad istraživača na svijetu”.