O nama

Osnovan kao akademski startup 2007. godine, Genos je prvi privatni DNA laboratorij u regiji i jedna od vodećih znanstvenih institucija u Hrvatskoj u području analize DNA te vodeći u svijetu u analizi glikana.

Znanstvena istraživanja u području glikobiologije dovela su do značajnih međunarodnih suradnji s brojnim svjetski poznatim institucijama u kojima je Genos ravnopravni partner unutar velikih konzorcija. DNA laboratorij tvrtke Genos bavi se razvijanjem visokokvalitetnih proizvoda u području humane i animalne genetike.

Iznimni znanstveni i poslovni rezultati rezultirali su i velikim rastom tvrtke u smislu ljudi i djelatnosti, pa je tako DNA laboratorij fokusiran na razvoj proizvoda i usluga za privatne klijente i institucije, a glikobiološkii laboratorij je usmjeren uglavnom na znanstvena istraživanja.

Prateći najnovije trendove u području genetike, poslovna strategija tvrtke Genos uz plasman postojećih testova na tržište, razvoj je novih testova koji mogu pomoći u prevenciji i liječenju bolesti te poboljšanju kvalitete života, a sve s predznakom personalizirane medicine.


 

Naziv tvrtke: Genos d.o.o. za vještačenje i analizu   
Adresa laboratorija, dostave robe i računa: Borongajska cesta 83H, I kat, 10000 Zagreb (BioCentar, u sklopu Sveučilišnog kampusa Borongaj)
Adresa sjedišta: Drniška 9, 31 000 Osijek
OIB: 17560201884
IBAN: HR0523600001101951902
SWIFT: ZABA HR 2X